Direktlänk till inlägg 21 april 2009

120. Höger pekfinger gick av...

Av HästCraft - 21 april 2009 12:57

I går välte en stor "grill-ställning" på mig, mitt högra pekfinger gick av, det var ite så kul, men jag har ju 9 till.  Vi har byggt ett as fint grill-läger i skogen, där hade vi besökare i går, så Norton fick agera läromästare för orutinerade människor, pigg och vår yster. Men så snäll var han.  De som red sade att denna häst var en riktig krut burk.  Fredriks bruksnordis Pia var hans motsats. Cool kontrast.


I morse när jag gick ut till hagen så låg alla hästar, Tvåan och Norton låg kvar när jag kom. Så jag sade mig med Tvåan i solen och "pratade" lite.  sedan till Norton som lade sitt huvud i mitt knä och blåste. Då lade jag mig med han som kudde och solade i hagen, en magiskt morgon stund.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Maria

22 april 2009 10:43

Aj! Låter ändå inte jätteskönt, var rädd om de 9 du har kvar nu.
Glömde förresten berätta för dig när vi sågs att jag tipsat en hästägande kund om dig och dina anknytningar till hästvärlden med hovar och terapi/massage. Hoppas det var ok.
Kram /Maria

 
Gitte

Gitte

23 april 2009 23:27

Men jisses - fingret av. Stackars dig. Men kul med grillstället. Måste komma och kolla i helgen.

http://www.nissebus.bloggagratis.se

 
Gitte

Gitte

30 april 2009 18:18

Aj, stackars dig med trasigt finger! Vilken rysare. Vi ses på Ölsta ikväll hoppas jag.
kram

http://www.nissebus.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av HästCraft - 8 november 2009 22:03

I dag var det dax för den första årliga Hubertus jakten. Fint ordnat och mycket lyckat. Inga olyckor , Norton var taggad men hanterbar. Dina var skogs tokig. ville verkligen INTE vara så långt. På skanholmsrakan, sprang hon på sidan i full gal...

Av HästCraft - 8 november 2009 21:51

Så  var sommaren förbi och hösten är här, mörk och lerig.   Hästarna mår bra och sammaren har varit mycket härlig!!   Norton är fullt återställd i sina senor, mycket tack vara HästCraft, bra grejjer!! ...

Av HästCraft - 4 juni 2009 20:23

Nu är det fullt med super fina kanin ungar här på gården. Belgiska Jättar och Black and Tan. Bara att komma och titta och tinga den du tycker bäst om!!...

Av HästCraft - 1 juni 2009 23:37

Här är jag och Fredrik, min  granne på våra hästar. En trivsam för sommar dag....

Av HästCraft - 1 juni 2009 23:34

Men hon är i Finland, så jag kan inte krama på henne, vilket är ledsamt för mig.Fast kanske kul för henne att hon är på resande fot.....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se