Direktlänk till inlägg 6 april 2009

117. Sambon 40 år.

Av HästCraft - 6 april 2009 12:54

 Sambon 40 år!! Igår efter att jag hade stått på Ekebyhovsslott hela dagen till förmån för barnhem i Sri Lanka, www.srilankafaddrar.se , så var jag rätt trött i huvudet. Red en sväng på Norton, mötte grannen som ville följa med. En super fin afton.  Efter ridturen satt jag , Anders och granmnen i hans skogs hage med en eld, kall öl och tittade på stjärnorna. Mysigt. Idag fixade vi ordentlig matsäck och begav oss på tur med häst och vagn ut till Eldgarns ö.  Det var strålande sol och vi hade filtar med, oj vad trivsamt. Naala var med. Åt gott på kvällen. Besök från Solvalla. Denna dag kom Kacke (måldommare på Solvalla) i sällskap med Rolle, travgrannen på andra sidan, hem till oss för att kolla anläggningen med anledning av att jag just blivit godkänd Travtränare. Han var nöjd, tycket att allt var fint, hästarna såg välmående ut, rent och snyggt. Boxarna stora och rena. Hagarna i bra ordning. Trevligt!! 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av HästCraft - 8 november 2009 22:03

I dag var det dax för den första årliga Hubertus jakten. Fint ordnat och mycket lyckat. Inga olyckor , Norton var taggad men hanterbar. Dina var skogs tokig. ville verkligen INTE vara så långt. På skanholmsrakan, sprang hon på sidan i full gal...

Av HästCraft - 8 november 2009 21:51

Så  var sommaren förbi och hösten är här, mörk och lerig.   Hästarna mår bra och sammaren har varit mycket härlig!!   Norton är fullt återställd i sina senor, mycket tack vara HästCraft, bra grejjer!! ...

Av HästCraft - 4 juni 2009 20:23

Nu är det fullt med super fina kanin ungar här på gården. Belgiska Jättar och Black and Tan. Bara att komma och titta och tinga den du tycker bäst om!!...

Av HästCraft - 1 juni 2009 23:37

Här är jag och Fredrik, min  granne på våra hästar. En trivsam för sommar dag....

Av HästCraft - 1 juni 2009 23:34

Men hon är i Finland, så jag kan inte krama på henne, vilket är ledsamt för mig.Fast kanske kul för henne att hon är på resande fot.....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se