Direktlänk till inlägg 15 mars 2009

109. Elgarns Ö

Av HästCraft - 15 mars 2009 17:30

Var på en akut utryckning till Mälarö Baskirer, en häst var tok halt, troligen kotan. Hoven helt okej. I dag var det strålande sol, snön låg någon decimeter på marken. Himlen var blå. Norton fick komma ut på en lugn rid tur runt Eldgarns ö tillsammans med Kitty/Eller och Pia/Fredrik. Vi skulle ha haft kaffe med kom vi på. Norton trampade på fint, benet kändes bra!! Kallt om tårna, men jag red med ridgjord så det var i alla fall varmt om baken. Skönt. Var ute i ett par timmar, super mysigt. Norton ville inte gå in istallet sedan, fick mat ute på gårdsplan, täcke på.  Benet fortfarande ingen svullnad, eller värme. 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av HästCraft - 8 november 2009 22:03

I dag var det dax för den första årliga Hubertus jakten. Fint ordnat och mycket lyckat. Inga olyckor , Norton var taggad men hanterbar. Dina var skogs tokig. ville verkligen INTE vara så långt. På skanholmsrakan, sprang hon på sidan i full gal...

Av HästCraft - 8 november 2009 21:51

Så  var sommaren förbi och hösten är här, mörk och lerig.   Hästarna mår bra och sammaren har varit mycket härlig!!   Norton är fullt återställd i sina senor, mycket tack vara HästCraft, bra grejjer!! ...

Av HästCraft - 4 juni 2009 20:23

Nu är det fullt med super fina kanin ungar här på gården. Belgiska Jättar och Black and Tan. Bara att komma och titta och tinga den du tycker bäst om!!...

Av HästCraft - 1 juni 2009 23:37

Här är jag och Fredrik, min  granne på våra hästar. En trivsam för sommar dag....

Av HästCraft - 1 juni 2009 23:34

Men hon är i Finland, så jag kan inte krama på henne, vilket är ledsamt för mig.Fast kanske kul för henne att hon är på resande fot.....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se