Direktlänk till inlägg 14 mars 2009

115: En tur med Vänner

Av HästCraft - 14 mars 2009 17:44

I dag kom Ise och Challe hit till oss, för en rid tur.  Då stod redan Norton och Tvåan inne, för en ordentlig borstning, eftersom Tvåan lägger sig ner i tid och otid så är han rätt smutsig varje dag...  Men Nu blev han fin ialla fall, en kvart.  Han är alltid fin ferästen, men inte så ren..


Ise och jag fikade medans hästarna tuggade sitt morgon hö i lugn och ro. Norton fic´k sitt dyra kraft foder som han inte ville äta upp.  Bättre med hö.  När de var klara fixade vi iordning dom, och red i väg i snö slasket, en lång sväng ut mot Eldgarnsö och kollade in Ises tomt de köpt.  En mycket trivsam tur, med två glada och pigga hästar.  Nortons ben känndes fint efter turen.  :-))

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av HästCraft - 8 november 2009 22:03

I dag var det dax för den första årliga Hubertus jakten. Fint ordnat och mycket lyckat. Inga olyckor , Norton var taggad men hanterbar. Dina var skogs tokig. ville verkligen INTE vara så långt. På skanholmsrakan, sprang hon på sidan i full gal...

Av HästCraft - 8 november 2009 21:51

Så  var sommaren förbi och hösten är här, mörk och lerig.   Hästarna mår bra och sammaren har varit mycket härlig!!   Norton är fullt återställd i sina senor, mycket tack vara HästCraft, bra grejjer!! ...

Av HästCraft - 4 juni 2009 20:23

Nu är det fullt med super fina kanin ungar här på gården. Belgiska Jättar och Black and Tan. Bara att komma och titta och tinga den du tycker bäst om!!...

Av HästCraft - 1 juni 2009 23:37

Här är jag och Fredrik, min  granne på våra hästar. En trivsam för sommar dag....

Av HästCraft - 1 juni 2009 23:34

Men hon är i Finland, så jag kan inte krama på henne, vilket är ledsamt för mig.Fast kanske kul för henne att hon är på resande fot.....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se