Direktlänk till inlägg 17 november 2008

83. Måndag på Solvalla utan häst i Kacke´s sällskap.

Av HästCraft - 17 november 2008 07:10

Eftersom Norton fortfarande är trasig i sin sena, markerar inget men får gallor vid ansträngning, så tar jag inte med honom. Han får vila ett tag till.Promenerar som handhäst vid ridning med Dina. Och går med till postlådan och så.  Jag, Mickan och Jespan for till Solvalla trots avsaknaden av häst. Jag gick och kollade på värmningen. Jespan sprang ihop med Kacke, hon frågade om vi fick stå uppe med han i Måldommar tornet under loppen, jag bekräftade med han. Vänligt!!  Stod där uppe hela loppen, man såg mycket bra. Coolt att se.  Bra överblick på violtningen och så.Tittade på filmen efteråt, talade om teori provvet, nästa gång. Högst 10 fel...  Shit vad många frågor.  Köpte mat på Donken på vägen hem.  Kyckling wrapsen är goda.  Gav hästarna hö vid hemkomst. Dina ovanligt tjock...  Hmmm..Denna helg har varit rätt tänkvärd, vem kan man lita på, vem är ens vän?!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av HästCraft - 8 november 2009 22:03

I dag var det dax för den första årliga Hubertus jakten. Fint ordnat och mycket lyckat. Inga olyckor , Norton var taggad men hanterbar. Dina var skogs tokig. ville verkligen INTE vara så långt. På skanholmsrakan, sprang hon på sidan i full gal...

Av HästCraft - 8 november 2009 21:51

Så  var sommaren förbi och hösten är här, mörk och lerig.   Hästarna mår bra och sammaren har varit mycket härlig!!   Norton är fullt återställd i sina senor, mycket tack vara HästCraft, bra grejjer!! ...

Av HästCraft - 4 juni 2009 20:23

Nu är det fullt med super fina kanin ungar här på gården. Belgiska Jättar och Black and Tan. Bara att komma och titta och tinga den du tycker bäst om!!...

Av HästCraft - 1 juni 2009 23:37

Här är jag och Fredrik, min  granne på våra hästar. En trivsam för sommar dag....

Av HästCraft - 1 juni 2009 23:34

Men hon är i Finland, så jag kan inte krama på henne, vilket är ledsamt för mig.Fast kanske kul för henne att hon är på resande fot.....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se